لطفا چند لحظه صبر نمائید

تفاله چای بهترین کود طبیعی برای گیاهان 


تفاله چای بهترین کود طبیعی برای گیاهان 

چای، نوشیدنی محبوب بیشتر افراد است. در پی مصرف مکرر  ‎آن و طبق مطالعات انجام شده استفاده از تفاله چای در باغبانی مزایای بی شماری برای شما دارد. بنابرین اگر به دنبال یک کود خانگی برای گیاهان منزلتان هستید و نمی‌خواهید از کود های شیمیایی استفاده کنید، توصیه ی ما به شما این است که کود تفاله ی چای را امتحان کنید و تاثیر تفاله ی چای بر رشد گیاهان خود را ببینید. تفاله ی چای از بهترین کودها برای گیاهان آپارتمانی است که به مرور تجزیه شده و مواد مورد نیاز گیاهان را در اختیارشان قرار می‌دهد. برای تهیه کود چای می‌توانید از تفاله ی چای سبز برای گلدان استفاده کنید یا حتی به سادگی یک کمپوست چای در منزلتان درست کنید این کود بسیار ملایم بوده و می‌توانید ان را در هر موقعی از سال استفاده کنید.
 

تاثیر تفاله چای بر رشد گیاهان؛

برای آنکه دوستدار محیط زیست باشیم و میزان زباله های تولید شده را کاهش دهیم، بهترین راه استفاده مجدد از مواد بازیافتی خودمان است. بیشترین چیزی که در خانه های ما ایرانیان همیشه موجود است و استفاده می‌شود، چای است. تفاله چای سرشار از مواد مغذی برای گیاهان است و می‌توان به راحتی آن را در اختیارشان قرار داد. چای به عنوان یک کود عمل کرده و به بهبود رشد گیاه، سلامت کلی و قدرت آن کمک می کند.
 

مزایای تفاله چای:
  • مواد مغذی خاک را تامین می‌کند.
  • با خاصیت ضد باکتریایی مانند یک افت کش عمل کرده و از بیمار شدن گیاه جلوگیری می‌کند.
  • راهی برای نجات زمین و پرورش محصولات ارگانیک است.
  • بسیار ارزان و راحت است.
  • جایگزین مواد شیمیایی و سمی خاک است.
  • هرگز ریشه یا برگ گیاهان را نمی‌سوزاند.
  • باعث رشد گیاهان می‌شود.
  • کود تفاله ی چای برگها را شفاف تر کرده و کنتراست رنگ آن ها را بالا می‌برد.
  • با افزودن تفاله چای مصرفی خود به خاک، نیتروژن موجود در خاک افزایش می ‎یابد که این امر به افزایش سلامت خاک نیز کمک خواهد کرد.
  • با قرار دادن تفاله چای در نزدیکی ریشه گیاهان، گیاهان از آب استفاده بهتری می ‎کنند و از به وجود آمدن علف‌های هرز نیز جلوگیری می‌شود.
  • کمپوست چای، مواد مغذی و معدنی فراوانی دارد و به سبزی، بزرگ شدن و زیبایی بیشتر برگ‌های گیاهان و رشد آن‌ها کمک می‌کند.
  • هنگام اسپری کود مایع چای بر روی سطح برگ‌ها، سطح برگ‌ها مملو از میکروب‌های مفید میشود و برای فعالیت پاتوژن‌ها و موجودات مضر و آسیب رسان فضایی باقی نمی‌ماند بدین طریق گیاهان دچار بیماری و آفت نمی‌شوند.
  • کمپوست چای سبب مبارزه با میکروب‌های بیماری زا، تجزیه مواد شیمیایی و آفت کش‌های سمی، تحریک هورمون‌های رشد در گیاه، افزایش میزان مواد معدنی گیاه می‌شود.
  • میکروب‌های مفید و زنده ایمنی گیاه و خاک را افزایش می‌دهند و سبب رشد باکتری‌های مفید خاک می‌شوند. مواد ریز مغذی چای سریع توسط گیاه جذب می‌شوند بنابراین سبب تقویت سلامتی گیاهان و مقاومت بیشتر آن‌ها در مقابل استرس خواهد شد.
  • استفاده از چای به عنوان کمپوست سبب مقابله با آفت زدگی و حشرات مضر می‌شود پس همیشه به جای سموم مضر از کمپوست چای استفاده نمایید، زیرا کمپوست چای هرگز ریشه یا برگ‌های گیاه را نمی سوزاند.
  • برای اینکه محصولات شما مواد سمی کمتری داشته و برای مصرف مناسب‌تر باشند از کمپوست چای استفاده کنید.






 
مقایسه 0 انصراف